Освен познатите билкови тинктури Панацея Класикот скоро на пазара е и

...
Освен познатите билкови тинктури Панацея Класикот скоро на пазара е и
Коментари Харесай

За да сте бодри и да сте по-здрави с помощта на билките - Панацея е вашето решение!

Освен познатите билкови тинктури  Панацея Класик от скоро на пазара е и новата серия Панацея Витал :

Ето новите артикули:

Тинктура Виталин™



Продуктът съдържа дестилат от: Смирна, клей /Commiphora myrrha/, Ашваганда (индийски женшен), корен / Withania somnifera /, Сибирски женшен, корен /Eleutherococus senticocus/, Астрагал, корен /Astragalus propinquus/

Справянето с ежедневните провокации на живота, работата, фамилните отговорности, нечистата среда и постоянното потребление на кофеин са фактори, излагащи на риск организма ни. Виталин™ е синергична примес от адаптогенни билки, спомагаща за поддържане на естествената надбъбречна функционалност и възобновяване салдото както на тялото, по този начин и на съзнанието, тъй че да можем да се оправим с провокациите на деня. Балансираната билкова композиция поддържа здравословен баланс сред нервната система, ендокринните жлези и имунната система като по този метод понижава нездравословния резултат на дълготрайния стрес. Продуктът поддържа прочувствения баланс и либидото, източник е на тонус и сила.

 

Тинктура Сарсапарила



 

Коренът на сарсапарила обичайно се употребява при псориазис, екзема и акне. Билката е уместно помощно средство при автоимунни, чернодробни и възпалителни болести. Продуктът усъвършенства апетита и храносмилането, оказва позитивен резултат върху активността на бъбреците и подтиква детоксикационните процеси в организма. Сарсапарила благоприятства хормоналния баланс и при двата пола.

Богатото на стероидни сапонини, фитостероли, флавоноиди и органични киселини наличие на билката, я трансформира в същински ефикасен натурален лек при автоимунни, чернодробни, хормонални и някои онкологични болести.

 

Тинктура Бабини Зъби



Основният механизъм на деяние на бабини зъби (трибулус) е обвързван с действието му върху хормоните. При мъжете билката усилва лутеинизиращия хормон, посредством който се образува тестостерон. При дамите билката не повишава тестостерона, а регулира хормоналния баланс. Бабини зъби показва антиоксидантни и антивъзпалителни свойства,  редуцира кръвното налягане, благоприятства сърдечния темп и холестерола и спомага за регулирането равнищата на тромбоцитите в кръвта. Потенциални изгоди от билката са отчетени и при хиперплазия на простатата.
Бабини зъби демонстрира обещаващи резултати при защитата на тъканите и детоксикацията на черния дроб при високи равнища на тежки метали като кадмий и живак.

 

Тинктура Шафран



Основният биоактивен съставен елемент, на който шафранът дължи славата си е кроцин – вещество, оказващо мощно антиоксидантно, имуномоделиращо и антипролиферативно деяние. Друг потвърден резултат е обвързван с позитивното деяние на билката върху серотониновия метаболизъм, което я трансформира в уместно средство при меланхолия и бодърствуване.

Шафранът е потвърдено ефикасен при лекуването на нарушавания на ученето и паметта, което го прави уместно помощно средство както при лекуване на невродегенеративни положения като заболяването на Алцхаймер и заболяването на Паркинсон, по този начин и при профилактичен банкет за стимулиране на паметта и процесите на учене.

 

Тинктура Исландски лишей



Традиционно, исландският лишей се употребява при кашлица и възпалено гърло, при стомашни проблеми и суха кожа. Исландският лишей оказва потвърдено позитивен резултат при редица респираторни положения, спомага за втечняване на секрета при суха кашлица, оказва позитивен резултат при на синдром на раздразнените вътрешности, гастрит и повръщане.

С присъщото му омекчаващо и отхрачващо деяние, дължащо се на богатото наличие на слузни субстанции, исландският лишей се е потвърдил като положително помощно средство при протичащи със суха кашлица бронхити. Слузните субстанции на исландския лишей работят доста добре и при стомашно-чревни болести, в това число при стомашна и дуоденална язва.

 

Тинктурите „ Панацея “ се подготвят от сертифицирани билки, без оцветители,ароматизатори и консерванти. Можете да ги намерите във Варна в магазин “Бина ”, ул. Хаджи Стамат №32, тел. 0898/252545, 052/610 814, както и да поръчате от  уеб страницата на производителя  или през  Facebook страницата . Пълния лист с сътрудници по градове и онлайн можете да намерите тук .

 

 

* обява

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР